Konferens

Konferenser och gruppresor

Inspirerande, effektivt och annorlunda

Är ni en förening, företag eller bara ett privat sällskap som vill ha en inspirerande upplevelse i fjällen kan vi ordna det mesta. Om ni har ett eget program eller aktivitet som ni vill genomföra kan vi hjälpa er med detta och vill ni ha förslag på olika kan ni titta på våra temaveckor som täcker in mycket av det vi kan erbjuda. Kajakpaddling, topptur på skidor eller grotturer är bara några exempel. Under fliken Hemavan hittar du också tips på vad området har att erbjuda. Vi hjälper gärna till med att ordna anpassade turer av alla tänkbara slag.

Konferens

Hemavan Fjällstation är ett harmoniskt och inspirerande konferensalternativ med attraktiv prisbild. Boende och väl tilltagna konferensutrymmen finns i samma byggnad. Här finns dessutom möjligheten för er att få disponera hela anläggningen för er själva om ni så önskar. Vi har flera konferensutrymmen där det största rymmer upp till 70 personer beroende på konferensmöblering. Naturligtvis finns allt för er konferens från pennor till projektor och WiFi. Matsedeln utformar vi i samråd med er, kanske får vi föreslå någon lokal specialitet? Kontakta oss så får vi skräddarsy ett paket som passar er.

Ur gästboken

”En härlig vecka som verkligen motsvarat mina förväntningar.”

”Tack för härliga dagar med gården för oss själva.”

”Styrelsemöte och fjällpromenad. Skönt!”

”Till full belåtenhet”

” Första gången Hemavan men inte sista.”

”13:e året vi är här… Härlig gård med stora fina utrymmen, väl ljudisolerade rum, praktiskt ordnat för ute- och inneaktiviteter, god mat och framförallt glada människor som jobbar här.
Tack för en trevlig vecka!”