Fjällvandra lätt 23-29 Juli 2017

Fjällvandra lätt 22-28 juli 2018

Kom och gör dagturer av olika slag tillsammans med ett underbart gäng människor i olika åldrar. År efter år ser vi hur deltagarna på denna vecka njuter av fjällen och och den sociala samvaron. På dagarna gör vi kortare dagturer till områdets pärlor. Det kan vara en fjälltopp, en bäck eller någon lokal för en speciell blomma t.ex. På kvällarna samlas de som vill i brasrummet och har trevligt eller i kyrksalen för en andakt. Välkommen du också!

Tider

Ankomstdag är söndag den 23 juli då ni säkert kommer att anlända olika tider. Det finns middag för er som hinner komma hit till 16.30. Vi kommer att ha en upptaktssamling på kvällen ca 19.00 Avslutning sker lördag den 29 juli vid frukost. Det går bra att komma tidigare och/eller åka senare om kommunikationerna så kräver. För er som kommer tidigare eller åker senare så ordnar vi på något sätt så ni kan göra en liten extratur ifall ni vill det.

Program

Dagsprogrammet följer ungefär traditionen. Mat, fjället, bastu, mat. Varje dag finns för de som vill en morgonandakt i kapellet och en andakt/samling med liknande tema på kvällen. Förutom detta kan det dyka upp någon gäst någon kväll. För att komma till olika utgångspunkter för våra vandringar åker vi i bilar. Vi delar denna kostnad jämnt mellan deltagarna. Vid något tillfälle kommer vi att åka sittlift upp på fjället, detta ingår i avgiften. Dagsturerna kommer att i huvudsak gå till klassiska mål i området. Vilken tur det blir bestäms från dag till dag beroende på väder, vind, dagsform osv. Inga mastodontturer är planerade utan tanken är fjällvandra lätt.

Ledare

Turledare är Bengt Dåverhög, Bengstfors. Ansvarig för andakter är Gusten Anderzen, Floda

Vad behöver jag ha med mig?

Förutom vanlig personlig utrustning (tänk på att det kan vara kallt och vått så regnkläder, vantar och mössa är bra att ha med) så behöver ni termos, smörgåslåda, mindre dagtursäck och sänglinne (finns att hyra för 85:-). Stövlar eller riktigt vattentäta kängor är inte helt fel..

Boende

Vi har rum i både vårt annex och vår huvudbyggnad.

Pris

Huvudbyggnad: Flerbäddsrum 5495:-/person. Enkelrumstillägg +200:-/person natt
Annex: Flerbäddsrum 4895:-/person. Enkelrumstillägg +120:-/person natt
I priset ingår: Logi, mat, och guidade turer.
Pris för arrangemang utan mat och logi på Hemavan Fjällstation: 2695:-/person

Betalning sker mot faktura eller direkt vid onlinebokning.

Anmälan

Anmälan görs direkt till Hemavan Fjällstation.
Mail: info@hemavanfjallstation.se
Telefon: 0954-300 27

Anmälan skall vara hos oss senast 23 juni. Vid för få (minst 10) anmälningar kan arrangemanget komma att ställas in. Boka därför gärna avbokningsbara biljetter.

Övrigt

Om någon har speciella önskemål vad gäller kosten, ring och meddela oss så vår husmor
Kerstin kan planera för detta.

Har du andra frågor eller undringar så ring eller maila oss på info@hemavanfjallstation.se
eller 0954-300 27.

Med hopp om en skön och givande vecka tillsammans!
Hemavan Fjällstation