Höstdagar på fjället September 2018

Höstdagar på fjället september 2019

Vi vet inte i dagsläget om arrangemanget kommer att bli av men vi hoppas på det. Priserna nedan gäller 2018 och kan komma att ändras. Hör gärna av dig med en intresseamälan.

Kom och var med på några lugna dagar i höstfjäll. Hösten var ju traditionellt den tid på året då man samlade in det som naturen hade att erbjuda för att fylla förråden inför vintern. Vi hoppas att vi under dessa dagar kan få lite av detta. Kanske hittar vi lite svamp, kanske någon ripa, kanske något mer också som vi sedan kan laga till innan helgen är slut. Vi hoppas att du under dessa dagar skall få frisk luft, god mat, ”goa” vänner och förhoppningsvis en hel del läkedom för både kropp och själ. Vi kallar det inte retreat men det är en chans för dig att varva ner, komma ut och iväg, ja få må bra helt enkelt. Detta är Höstdagar på fjället.  

Tider

Ankomstdag är onsdagen 13 september. Det finns middag för er som hinner komma hit till 16.30. Vi kommer att ha en upptaktssamling på kvällen ca 19.30 Avslutning sker söndagen 17 september vid frukost. Det går bra att komma tidigare och/eller åka senare om kommunikationerna så kräver.

Program

Dagsprogrammet blir på ett ungefär enligt följande: Frukost, vandring som bestäms utifrån ork och väder (då vi också har med oss lunchpaket att äta ute i det fria), middag, Bastu före eller efter middag och till sist kvällsfika. På kvällen finns det ibland möjlighet att gå på någon kvällsandakt för de som vill det.

Ledare

Vandringarna på fjället kommer personalen på Hemavan Fjällstation att leda.

Vad behöver jag ha med mig?

Förutom personlig utrustning (tänk på att det kan vara kallt här uppe i norr) behöver du regnkläder, stövlar, termos och sänglinne (finns att hyra för 80:-). En dagtursryggsäck att bära med dig matsäcken är också bra.

Boende

Vi har bara rum i huvudbyggnaden under dessa dagar.

Pris

Huvudbyggnad: 2-bäddsrum 5295:-/person Enkelrum kan fås mot tillägg. Pris för arrangemang utan mat och logi på Hemavan Fjällstation: 2995:-/person.

I priset ingår:
Logi, mat, transporter vi behöver i området. Tillkommer gör din resa till Hemavan.

Betalning

Sker mot faktura före ankomst. 

Anmälan

Anmäl direkt till Hemavan Fjällstation.
E-post: info@hemavanfjallstation.se 
Telefon: 0954-30027

Sista anmälningsdag 4 augusti. Vid för få anmälningar kan arrangemanget ställas in.

Övrigt

Om någon har speciella önskemål vad gäller kosten, ring och meddela oss så vår husmor Kerstin kan planera för detta.

Har du andra frågor eller funderingar så ring eller maila oss på info@hemavanfjallstation.se eller 0954-300 27.

Med hopp om en skön och givande vecka tillsammans!
Hemavan Fjällstation