Toppturshelg 2020

Toppturshelg 2020

En toppturhelg med fokus på njutning och att komma långt bortanför liftburen skidåkning. Vårt mål är inte de högsta och brantaste åken men ALLTID de vackraste. Turerna som vi gör under veckan kommer att passa en blandad grupp åkare. Vi letar inte de brantaste åken utan fina åk som skall passa både erfarna åkare som vill ut och njuta med likasinnade och den som inte åkt jättemycket innan men nu vill pröva på något nytt. Du måste som sagt inte vara ett skidproffs men det är bra om du har provat på offpiståkning tidigare och har ett sug efter att utvecklas.

Välkommen på toppturshelg i Hemavan!

Tider och program.

I dagsläget vet vi inte om eller när vi eventuellt kommer att arrangera någon toppturshelg under vintern 2020 men följ oss på Facebook eller Instagram så kommer det information där. Du kan också göra en intresseanmälan till oss på mail. Vi vet dock att vår topptursvecka kommer att bli av 25-30 april.

Guider

Turen leds av personal från Hemavan Fjällstation.

Utrustning

Topptursutrustning i form av telemark, randonee eller snowboard. Lämplig ryggsäck för dagturer. Förstärkningsplagg. Lavinsäkerhetsutrustnig om du har. Annars kan du hyra av oss.

Boende

Del i flerbäddsrum i vårt vandrarhem.

Pris Uppdateras (Medlemspris STF)

I priset ingår:
Logi i flerbäddsrum, alla måltider från kvällsfika fredag till lunchpaket på söndagen, guidning, transporter och ev. liftkort.  

Anmälan

Anmäl direkt till Hemavan Fjällstation.
E-post: info@hemavanfjallstation.se
Telefon: 0954-30027

Sista anmälningsdag 29/3. Vid för få anmälningar kan arrangemanget ställas in.

Övrigt

Om någon har speciella önskemål vad gäller kosten, maila och meddela oss så vår husmor Kerstin kan planera för detta.

Har du andra frågor eller undringar så ring eller maila oss på info@hemavanfjallstation.se eller 0954-300 27.

Med hopp om några givande och sköna dagar tillsammans!
Hemavan Fjällstation